Teake van der Meer
Komende zaterdag 17 maart treedt Teake van der Meer op in theater Sense in Dokkum. Het begon allemaal ergens in 1965 in de bovenzaal van de Kruisweg in Damwâld. En ook nu 51 jaar later staat Teake nog steeds met veel plezier op het podium. De grote kleine man uit Zwaagwesteinde, die met zijn onnavolgbare humor en zijn dolkomische typetjes het Friese publiek menig onvergetelijk uurtje heeft bezorgd komt nog 1 keer in Dokkum optreden.

“Ik ha altyd sein, as ik ophâld sil ik oerol del om dag te sizzen”. En dat gaat Teake van der Meer nu doen. Ieder theater waar hij ooit heeft opgetreden wordt voor een laatste keer bezocht met de show “Nog 1x Teake”. De show duurt twee keer een uur en zal zowel bestaand als nieuw materiaal omvatten. Wat kunnen we verwachten? “Even achterom sjen”, volgens Teake. Ook heeft hij nieuw materiaal, geïnspireerd op het leven én een verassing: “En een nij typke”.


Teake is de 80 gepasseerd maar voelt zich nog jong. Het optreden vindt hij heerlijk om te doen. Even een jûne derút? Ga naar “Nog 1x Teake”! Voorlopig toert hij nog door de hele provincie.Voor de voorstelling van zaterdag zijn nog kaarten beschikbaar. Aanvang 20:15 uur, zaal open vanaf 19:30 uur. Kaarten kosten € 12,50. Na de voorstelling kan iedereen nog gezellig borrelen met muziek van DJ Peter Damstra.

Deel dit bericht: